Regiobank

 

Regiobank

 

 

Over ons

 

Wij zijn een onafhankelijk, regionaal werkend assurantie kantoor dat zich bezig houdt met bemiddeling in schade en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, financieringen, spaar en beleggingsrekeningen, voor zowel particulieren als ondernemers.

Tevens kan ons kantoor bemiddelen in de aan- en verkoop van onroerend goed.

De klant staat bij ons altijd centraal.

Persoonlijke aandacht, omdat wij, mede door onze kleinschaligheid, direct op uw wensen kunnen inspelen. Ons streven is een langdurige relatie met onze klanten.

Wij zijn een zelfstandig dynamisch werkend professioneel kantoor, waarbij wij gebruik maken van een prima geavanceerd computersysteem en korte communicatielijnen. 


Voor onze klant moet het voordeel bestaan uit het feit dat deze weet (en merkt) dat hij goed, vlug en professioneel wordt geholpen en de beste condities krijgt voor de laagst mogelijke prijs. Hiervoor doen wij zaken met alle toonaangevende maatschappijen in Nederland.

 

 

Jan Stoffers Assurantiën BV - RegioBank Jan Stoffers      

Jan Stoffers

Directeur
Erkend financieel adviseur
Buitendienst

Ik ben eigenaar sinds 2001 en ik heb 38 jaar ervaring. Ik geloof in de kracht van een persoonlijk gesprek en een goede service. Hierdoor is ons kantoor uitgegroeid tot een waar begrip in Elsloo.


 

jan@janstoffers.nl

Jan Stoffers Assurantiën BV - RegioBank Angeline Peters-Danklof      

Angeline Peters-Danklof

Erkend financieel adviseur
Binnendienst

Ik ben hier sinds 2006 werkzaam en ik ben het aanspreekpunt op kantoor. U kunt dan ook bij mij terecht voor al uw financiŽle vragen. Ik haal mijn voldoening uit het werken met en voor mensen.


 

angeline@janstoffers.nl

Jan Stoffers Assurantiën BV - RegioBank Maurice Pauwels      

Maurice Pauwels

Erkend financieel adviseur
Buitendienst

Meer dan 29 jaar ervaring in het geven van financieel advies. Ik bezoek klanten en houd me bezig met de advisering op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen- inkomensvoorzieningen.


 

maurice@janstoffers.nl

Jan Stoffers Assurantiën BV - RegioBank Jory Stoffers      

Jory Stoffers

Erkend financieel adviseur
Buitendienst

Onlangs mijn studie afgerond en nu werkzaam in het familiebedrijf als financieel adviseur. Graag ga ik de uitdaging aan en het is mijn streven in de toekomst het bedrijf over te nemen.


 

jory@janstoffers.nl

Jan Stoffers Assurantiën BV - RegioBank Bea Stoffers-Crommentuijn      

Bea Stoffers-Crommentuijn

Administratief medewerker
Binnendienst

Binnen dit familiebedrijf ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding en administratieve werkzaamheden. Ik doe dit werk al jaren met veel plezier en ik ben een echte teamspeler. Samen staan we sterk!


 

bea@janstoffers.nl